2021-11-03 10:01:43• hírek • Bede Emőke

Részletes beismerő vallomást tett az előzetesbe került mostohaapa

C. Florin Beniamin részletes beismerő vallomást tett: a hatóságoknak pontról pontra elmesélte, hogyan történt az egész országot megrendítő tragédia.

A 23 éves férfi vallomásában elmondta, hogy rendkívül nehéz hónapok állnak mögötte, ugyanis várandós szerelme már nem sokat tudott otthon besegíteni, így ő látta el a ház körüli munkákat és vigyázott a nő másik két gyermekére is.


„A háztartási feladatok nagy része az én vállamra szakadt, csakúgy, mint a gyermekekről és az élettársamról való gondoskodás, illetve a bevásárlás, melyek együttesen depresszióba kergettek. Szerdán, október 27-én nagyon feszült voltam, talán annak a kristály néven emlegetett kábítószernek a hatása alatt álltam még, amit a sajnálatos esemény előtt két nappal fogyasztottam. Azon a reggelen mind a 3 éves mostohafiam, mind a mostohalányom, Antonia rendkívül nyugtalan volt, hisz már nagyon hiányzott nekik az anyjuk, és én sem tudtam velük foglalkozni, ugyanis egész nap a lakást készítettem elő a feleségem és az újszülött hazatérésére. Teljesen maguk alá gyűrtek a problémák, összeomlottam, rendkívüli idegesség lett úrrá rajtam, elszívtam két doboz cigarettát, majd úgy 13-14 óra felé Antonia elkezdett rám ugrálni, ráncigálni, és nem tudtam lenyugtatni.


Abban a pillanatban – nem tudom megmagyarázni, miért – kétszer tarkón vágtam, ami miatt nekiesett a falnak, majd eszméletlenül rogyott össze, beverve a fejét a padlócsempébe. Bepánikoltam, megpaskoltam az arcát, hátha magához tér, majd a tenyeremmel nyomogattam a mellkasát és megpróbáltam levegőt fújni a szájába. 5-6 percig csináltam ezt, de rá kellett jönnöm, hogy meghalt.


Megmostam az arcom, majd ittam két pohár hideg vizet, és úgy döntöttem, hogy megszabadulok a holttesttől. Ez idő alatt a mostohafiam a közelben volt, viszont nem értette, mi történt a nővérével. Azt kérdeztem magamtól, hogy vajon mit fogok majd mondani az élettársamnak, de meghoztam a döntést: megszabadulok a holttesttől. Úgy döntöttem, betekerem egy lepedőbe, ami a kisszobában található kanapén volt, majd a nagyszobában található szekrény tetejéről levettem egy gurulós bőröndöt, melyről úgy becsültem, hogy el fog benne férni a holttest.


Tudva, hogy a feleségemnek van acetonos körömlakklemosója, kutatni kezdtem a hálószobában, ott, ahol sejtettem, hogy tarthatja az ilyesmit, és meg is találtam két átlátszó üvegcsét, melyek tele voltak acetonnal.


Kézen fogtam a fiút, majd a gurulóst, kiléptünk a lakásból, felhívtam egy taxitársaságot és kértem egy autót. A fiút beültettem a hátsó ülésre, mellé tettem a bőröndöt, majd beszálltam én is” – mondta el vallomásában a férfi, s e tényeket a közeli térfigyelő kamerák felvételei is megerősítették.


Miután beszállt a taxiba, a gyanúsított arra kérte a sofőrt, hogy vigye el őket a buzsáki temetőhöz, oda, ahol később meg is találták a kicsi holttestét.


„Szó szerint sírtam a taxiban, hisz rádöbbentem, mit tettem és mit kell még megtennem. Úgy helyezkedtem az ülésen, hogy a taxisofőr ne láthassa a tükörből, mennyire lesújtott mindez. Elértünk a temető közelébe, kifizettem a 8 lejt, és kiszálltunk. Vártam, hogy az autó elhajtson, és láttam azt is, hogy nincs a közelben nincs senki – ekkor olyan 15 óra körül lehetett. Nem tudom pontosan, mennyit gyalogoltam, míg megtaláltam azt a kíváncsi szemek elől többnyire védett helyet, ahol fel tudom gyújtani a testet annak reményében, hogy teljesen elég, nem lesz beazonosítható, én pedig bejelenthetem eltűntként a lányt.


A fiút mindeközben leültettem egy kőre, a kezébe adtam a telefont, hogy a YouTube-on meséket nézzen, majd 5-10 méterrel távolabb kinyitottam a táskát és ráöntöttem a két üveg acetont. A lepedő lángra kapott, s ekkor biztos voltam benne, hogy az általam gyújtott tűzben teljesen megsemmisül majd a holttest” – mondta vallomásában a fiatal férfi.


Miután felgyújtotta a testet, fogta a kisfiút, majd taxit hívott és hazament. Néhány nap múlva hazatért az élettársa, akinek azt hazudta, hogy a kislány egy fürdőszobai baleset során szerzett halálos sérülést, ő pedig elvitte csak a testet a mezőre.


„Nagyon ideges voltam, az élettársam egyre csak azt kérdezgette, hogy mi történt. Elhatároztam, hogy előadom neki azt a változatot, amit az elmúlt napokban kigondoltam. Megmondtam neki, hogy Antonia nincs többé. Ragaszkodtam hozzá, hogy a fürdőben történt a baleset, és a testet egy mezőn hagytam, de a pontos helyet nem árultam el. Elhitte az általam előadott történetet, és megegyeztünk, hogy másnap bemegyünk a rendőrségre” – magyarázta a férfi, akire azonban egy bejelentésnek köszönhetően már aznap rátörték az ajtót a rendőrök.


A hatóság keddi döntése értelmében a 23 éves fiatalember emberölés és a holttest meggyalázása miatt előzetes letartóztatásba került.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: